🚚 Bestil nu og modtag i morgen

LELO Bruno Black Prostata Massage

1.189,00 kr.

LELO Bruno Black Prostata Massage er et superkraftfuldt samt luksuriøst vibrerende prostata massage-apparat, som er designet til at give dig en mere intens og længerevarende nydelse samt hjælpe dig til at opnå klimaks uden brug af hænder.

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Det ideelle produkt til analleg. 

LELO Bruno Black Prostata Massage er særligt god til mænd, da mænds g-punkt befinder sig analt i prostata-området og dermed kan opnås ved prostata stimulering med massage og vibrering samt ved anal penetrering.

Med to kraftige motorer, en i toppen til g-punktet og en i basen til stimulering af mellemkødet, samt med sin glatte og lækre overflade af ergonomisk form, er BRUNO supervelegnet til analsex.

BRUNO har 6 forskellige indstillinger, der fungerer som dybdegående massager af prostata, mandens g-punkt, mens en sekundær vibrator i basen af dildoen tager sig af at stimulere mellemkødet.

Vibratoren er i alt 7,6 cm i længden og 2,5 cm i diameter på det bredeste sted.

En prostata orgasme er hos en mand den største og mest intense orgasme, han kan opleve. Så hvorfor snyde dig selv eller din partner for at opleve dette?

Ønsker du at dominere og have kontrol over din partners klimaks? Så er det heldigt, at LELO også har lavet udgaven HUGO, som kommer med fjernbetjening.

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til stimulering af g-punktet hos mænd.
  • 6 forskellige indstillinger.
  • Behageligt materiale.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Specifikationer

Mærke: LELO
Farve: Sort
God til: Mænd
Størrelse: 13.1×16.8×4.1 cm
Diameter: 4 cm
Vægt:
Med vibrator: Ja
Stimulation: Prostata, g-punkt, mellemkødet
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig
Materiale: ABS plastik, Silikone