🚚 Bestil nu og modtag i morgen

LELO Ella G-punkts Dildo Sort

449,00 kr.

LELO’s skønne Ella kan effektivt og målrettet stimulere dit G-punkt.

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Forkæl dit g-punkt!

LELO’s Ella er din perfekte partner, hvis du gerne vil opnå den skønne og eftertragtede g-punktsorgasme. Hvem drømmer ikke om det? Ella har med sin afrundede faste form og brede bløde hoved den helt perfekt facon, der skal til for at kunne stimulere dit g-punkt.

Smør Ella dejligt ind i vandbaseret glidecreme og før så dildoen op og bevæg den med små stød imod dit g-punkt. Prøv dig roligt frem i blide bevægelser til du når dit skønne klimaks. Denne faste dildo er perfekt til målrettet stimulation.

LELO’s lækre svenskproducerede produkter er altid en skøn variant at have liggende i sengeskuffen. Denne er silkeblød, fremstillet i medicinsk silikone og 100% vandtæt, så du også trygt kan lege i badet.

Denne g-punkts dildo kan du også bruge som almindelig dildo, hvis du fører den spidse ende op. Du kan også kombinere med klitorisvibrator for yderligere og endnu mere intens stimulation.

Ella er både til når du leger alene, eller hvis du og din partner gerne vil eksperimentere med lidt målrettet leg imod intense g-punkts orgasmer.

Private Play anbefaler altid, at du rengør grundig, efter du har brugt dit sexlegetøj.

Ella er pakket i en sød æske, hvor der også ligger en lille opbevaringspose i satin.

Fantastiske Fordele: 

  • Forkæler dit g-punkt.
  • Behageligt materiale.
  • Vandtæt.

Specifikationer

Mærke: LELO
Farve: Sort
God til: G-punkts orgasmer
Størrelse: 19,5 cm
Diameter:
Vægt: 111 g
Med vibrator: nej
Stimulation: G-punkts dildo
Vandtæt: Ja
Batteri: nej
Materiale: ABS plastik, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Ella G-punkts Dildo Sort”