LELO Hugo Prostata Massager Fjernbetjent

1.369,00 kr.

LELO Hugo Prostata Massager er et super kraftfuldt samt luksuriøst vibrerende prostata massage-apparat, som er designet til at give dig en mere intens og længerevarende nydelse, samt hjælpe dig til at opnå klimaks uden brug af hænder.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Lækker stimulering til ham!

LELO Hugo Prostata Massage Fjernbetjent er særligt god til mænd, da mænds g-punkt befinder sig analt i prostata-området og dermed kan opnås ved prostata stimulering med massage og vibrering samt ved anal penetrering.

Med to kraftige motorer, en i toppen til g-punktet og en i basen til stimulering af mellemkødet, samt med sin glatte og lækre overflade af ergonomisk form, er HUGO super velegnet til analsex.

HUGO har 6 forskellige indstillinger, der fungerer som dybdegående massager af prostata, mandens g-punkt, mens en sekundær vibrator i basen af dildoen tager sig af at stimulere mellemkødet.

HUGO er derudover fjernebetjent og giver dig fri mulighed for dominans og fuld kontrol over din partners klimaks. Pir og udfordr hinanden i en sjov og fræk leg.

En prostata orgasme er hos en mand den største og mest intense orgasme, han kan opleve. Så hvorfor snyde dig selv eller din partner for at opleve dette?

Fantastiske Fordele: 

  • 6 forskellige indstillinger.
  • Stimulerer mandens p-punkt.
  • Lækkert og behageligt materiale.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Specifikationer

Mærke: LELO
Farve: Sort
God til: Mand
Størrelse: 13.1×16.8×4.1 cm
Diameter: 4.1 cm
Vægt:
Med vibrator: Ja
Stimulation: Prostata, g-punkt, mellemkødet
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig
Materiale: ABS plastik, Silikone

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Hugo Prostata Massager Fjernbetjent”