Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

LELO Loki Wave Obsidian Prostata Massage

1.449,00 kr.

Loki Wave fra LELO er en fantastisk vibrator til mænd, som stimulerer din prostata. Med dens ekstra hoved kan du også stimulere mellemkødet. Gå ikke glip af denne skønne vibrator!

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En vidunderlig oplevelse til ham!

LELO’s Loki Wave Prostata Massager er en meget populær og luksuriøs prostata-vibrator til mænd.

Den svenske producent har igen formået at lave et exceptionelt sexlegetøj, som er lige så effektivt, som det har stilfuldt design.

Loki er ergonomisk udformet til at stimulere mandens prostata effektivt, og denne udgave er lavet med “kom-her” bevægelse, der virker som en finger, der lækkert kan massere p-punktet.

Herud over har Loki et ekstra “hoved”, til at stimulere mellemkødet samtidig. Resultatet af dette er garanti for skønne orgasmer og masser af timers anale lege. Loki er effektiv med sine 10 kraftfulde vibrationsniveauer.

Produktet er fremstillet i lækkert, blødt, medicinsk silikone.

Private Play anbefaler altid du køber en kvalitets anal-glidecreme. Med optimal rengøring kan vibratoren også bruges af kvinder både vaginalt og analt.

Fantastiske Fordele: 

  • 10 kraftfulde vibrationsniveauer.
  • Behageligt materiale.
  • Stimulerer p-punkt.

Specifikationer

Mærke: LELO
Farve: Sort/Hvid
God til: Mænd: Prostata massage
Størrelse: 20 cm – 10 cm kan indføres
Diameter: 11,5 cm ved skaftet
Brugermanual Ja
Med vibrator: Ja kraftig og lydsvag
Stimulation: 10 vibrations niveauer
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig
Materiale: ABS plastik, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Loki Wave Obsidian Prostata Massage”