Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

LELO Massagelys Snepære/Cedertræ

299,00 kr.

Lækkert massagelys fra LELO med duft af snepære og cedertræ.

På lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til kærlig massage 

Glæd dig til at give eller modtage dejlig og intim massage med dette velduftende massagelys fra LELO. Massagelyset kan bruges som del af intimt forspil eller til dejlig massage med din partner.

Dette massagelys har 150 ml størknet massageolie, som du kan bruge ved at tænde for lyset og lade det stå i omkring 15 minutter. Bagefter puster du lyset ud og så har du flydende massageolie til intim massage.

Du skal ikke være bange for, at olien brænder dig. Den har blot en varmende effekt. Derudover har den en sensuel duft, der virker beroligende og stimulerende for jeres sanser. Massagelyset har en behagelig duft af snepære og cedertræ.

Hvis I vil tage jeres massage til nye højder, anbefaler vi, at I kombinerer massagelyset med et blindfold. På den måde får I mulighed for at udforske jeres sanser og dermed gøre jeres massage-stunder langt mere intime og sensuelle for begge parter. Det er så frækt!

Fantastiske Fordele: 

  • Flot design.
  • Dejlig duft af snepære og cedertræ.
  • Kan bruges af og på både mænd og kvinder.
  • Kan bruges som del af frækt forspil.
  • Perfekt til pirrende sanselege.

Information

Mærke: LELO
God til: Begge
Duft: Snepære/cedertræ
Indhold: 150 gram

Ingredienser

Soy wax, shea butter, apricot kernel oil, perfume ((linalool (deklarationspligtigt parfumestof), hexyl cinnamaldeyde (deklarationspligtig parfumestof))