Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

LELO Massagelys Sortpeber/Granatæble

Original price was: 299,00 kr..Current price is: 249,00 kr..

Velduftende massagelys fra LELO med behagelig duft af sortpeber og granatæble.

På lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til intim kropskontakt 

Vil du gerne forkæle din partner med intim kropskontakt? Så bør du prøve dette velduftende messagelys fra LELO. Du kan bruge massagelyset som del af intimt forspil eller blot til dejlige og kærlige massagestunder med din udkårne.

Massagelyset har 150 ml størknet massageolie, som du bruger ved at tænde for lyset og derefter lade det stå i omkring 15 minutter. Når lyset har stået i 15 minutter, puster du det ud, og så har du flydende massageolie til intim massage.

Olien brænder dig ikke, men virker blot varmende. Den har en sensuel duft, der virker beroligende og kan stimulere jeres sanser. Dette massagelys har en behagelig duft af sortpeber og granatæble.

Hvis I vil tage jeres massage til nye højder, anbefaler vi, at I kombinerer massagelyset med et blindfold. På den måde får I mulighed for at udforske jeres sanser og dermed gøre jeres massage-stunder langt mere intime og sensuelle for begge parter. Det er så frækt!

Fantastiske Fordele: 

  • Flot design.
  • Dejlig duft af sortpeber og granatæble.
  • Kan bruges af og på både mænd og kvinder.
  • Kan bruges som del af frækt forspil.
  • Perfekt til pirrende sanselege.

Information

Mærke: LELO
God til: Begge
Duft: Sortpeber/granatæble
Indhold: 150 gram

Ingredienser

Soy wax, shea butter, apricot kernel oil, perfume (d-limonene (deklarationspligtigt parfumestof), linalool (deklarationspligtigt parfumestof), hexyl cinnamaldehyde (deklarationspligtigt parfumestof)