LELO Massagelys Vanilje/Kakao

299,00 kr.

Dejligt og sensuelt massagelys fra LELO med duft af vanilje og kakao.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til den romantiske aften

Synes du, at jeres kærlighedsliv derhjemme trænger til en kærlig hånd? Så skru op for romantikken med dette velduftende massagelys fra LELO. Brug massagelyset som del af intimt forspil eller blot til kærlige stunder med intim kropskontakt.

Dette massagelys har 150 ml størknet massageolie, som du kan bruge ved at tænde for lyset og lade det stå i omkring 15 minutter. Herefter puster du lyset ud, og så har du varm og flydende massageolie til intim massage med din udkårne.

Du behøver ikke at være bange for, at olien brænder dig. Olien er kun dejlig varm, og så vil dens sensuelle duft virke beroligende samt stimulere jeres sanser. Netop dette messagelys har en behagelig duft af vanilje og kakao.

Hvis I vil tage jeres massage til nye højder, anbefaler vi, at I kombinerer massagelyset med et blindfold. På den måde får I mulighed for at udforske jeres sanser og dermed gøre jeres massage-stunder langt mere intime og sensuelle for begge parter. Det er så frækt!

Fantastiske Fordele: 

  • Flot design.
  • Dejlig duft af vanilje og kakao.
  • Kan bruges af og på både mænd og kvinder.
  • Kan bruges som del af frækt forspil.
  • Perfekt til pirrende sanselege.

Information

Mærke: LELO
God til: Begge
Duft: Vanilje/Creme de Cacao (kakao)
Indhold: 150 gram

Ingredienser

Soy wax, shea butter, apricot kernel oil, perfume (Benzyl benzoate (deklarationspligtigt parfumestof), vanillin, coumarin (deklarationspligtigt parfumestof))