LELO Mona Wave G-punkts Vibrator Dual-action

1.195,00 kr.

LELO Mona Wave er en nyere og forbedret udgave af den ellers superpopulære LELO Mona 2 Opladelig G-punkts Vibrator. Som den allerførste af sin slags i verden, masserer Mona Wave dit vaginale G-punkt i bløde og bølgende bevægelser.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En fræk oplevelse til hende!

LELO Mona Wave er en ny videreudvikling af den ellers superpopulære LELO Mona 2 Opladelig g-punktsvibrator, som er ideel til stimulering af g-punktet med dens imiterende “kom-her” bevægelse.

Som den første af sin slags i verdenen revolutionerer LELO Mona Wave ved både at forkæle med dejlige vibrationer og med blide, bølgende bevægelser, som masserer op mod dit g-punkt. Monas bevægelser efterligner de velkendte ‘kom- her-hen-bevægelser’ mange bruger, når de stimulerer g-punktet med fingrene og som kan give dybe og intense g-punktsorgasmer vaginalt.

Med LELO Mona Wave får du 10 forskellige stimulationsindstillinger, som du nemt kan skifte mellem via knapperne på vibratorens forside, alt mens du bevæger dig mod klimaks og øger intensiteten.

LELO Mona Wave  er fremstillet i kvalitetssilikone, som er blødt og behageligt i brug. Vi anbefaler, at du bruger Mona Wave sammen med en vandbaseret glidecreme, da det gør oplevelsen med vibratoren endnu bedre og mere nydelsesfuld. Et kæmpe udvalg af glidecremer finder du også her hos Private Play.

LELO Mona Wave er opladelig og vandtæt, så du kan nyde den præcist, hvor du har lyst til at have din frække alene-tid. Ønsker du at prøve noget nyt, kan du jo lade din partner bruge den på dig.

Fantastiske Fordele: 

  • 10 forskellige stimulationsindstillinger.
  • Efterligner “kom-her-hen-bevægelser”, så du får den bedste stimulering af g-punktet.
  • Fremstillet i kvalitetssilikone.
  • Vandtæt.

Specifikationer

Mærke: LELO
Farve: Hvid, pink
God til: Kvinde
Størrelse: Fulde længde: 19.5 cm

Klitoris stimulator: 6 cm

Diameter: 3.6 cm
Vægt:
Med vibrator: Ja
Stimulation: G-punkt
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig
Materiale: ABS plastik, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Mona Wave G-punkts Vibrator Dual-action”