LELO Tiani 3 Fjernbetjent Par Vibrator Sort

1.189,00 kr.

Superdejlig og innovativ parvibrator fra LELO til jer, der gerne vil tage jeres nydelse til nye højder.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejlig nydelse til jer 

Tag jeres elskov til nye højder med Tiani 3 fra LELO. Denne parvibrator stimulerer både ham og hende under samleje, og har en endnu større motor end sin forgænger, som gør jeres stimulation endnu bedre!

Vibratorens “hoved” skal sidde uden på vagina, så hun får dejlig stimulering af klitoris, og så skal vibratorens “arm” sidde indeni, så den rammer g-punktet og stimulerer penis under penetration. I kan vælge mellem 8 forskellige vibrationsmønstre, der giver jer rig mulighed for at finde det mønster, der tilfredsstiller jer mest.

Styr vibratoren ved at trykke på dens knapper eller ved at bruge den medfølgende og trådløse fjernbetjening. Du kan styre vibrationerne ved at trykke på de almindelige +/- knapper, eller I kan bruge den smarte SenseMotion-teknologi. Når I bruger denne teknologi, skal I blot vippe fjernebetjening, og så vil vibrationerne følge efter. Vipper i fjernbetjeningen op, så stiger vibrationerne, og vipper I den ned, så mindskes de.

Vibratoren kan bruges med en rækkevidde på 12 meter. Det betyder, at I også kan bruge vibratoren, når I er ude blandt andre uden at være helt tæt på hinanden. Det er blot jeres frække hemmelighed. Vibratoren er desuden også vandtæt, og så er den lavet i blød silikone, der føles utrolig behagelig mod huden.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og elegant design.
  • Forkæler klitoris, g-punktet og penis under samleje.
  • 8 forskellige vibrationsmønstre.
  • Fjernbetjening kan styres på forskellige måder.
  • SenseMotion-teknologi.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.