Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

LELO Tor 2 Penisring med Vibrator

949,00 kr.

Få en fyldigere erektion og længere udholdenhed med denne skønne og lækre penisring fra LELO, som både giver stimulering til ham og hende.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En lækker oplevelse for to!

LELO’s Tor 2 er en skøn og populær penisring med vibrator, som både stimulerer dig og din partner.

Med denne penisring vil du opleve, at den strammer rundt om penis, hvilket vil give dig et fyldigt resultat. Derudover sikrer det, at din erektion holder længere, og at du derfor får mulighed for at tilfredsstille din partner længere – og dig selv.

Når I bruger denne penisring under elskov, vil kvindens klitoris samtidigt blive stimuleret med de intense vibrationer. Mange kvinder har nemmest ved at få en orgasme, når der er direkte stimulering af klitoris, så derfor er dette et produkt, som både kommer dig og din partner til gode.

Der er masser af timers leg med de forskellige vibrationsmønstre og styrker. Penisringen er genopladelig, og som alle de svenske LELO produkter er der gået op i detaljer og design, og denne penisring leveres derfor også med en fin æske med oplader, manual og et plast etui.

Fantastiske Fordele: 

  • Længere udholdenhed!
  • Fyldigere erektion.
  • Stimulering til både ham og hende.
  • 100% vandtæt.
  • Fremstillet i fleksibelt, medicinsk silikone og ABS-plast.
  • Lydsvag.

Detaljer

Mærke: LELO
Farve: Hvid
God til: Kvinde
Størrelse: 92 mm
Diameter: 60 mm
Vægt: 0.123 kg
Med vibrator: Ja
Stimulation: Klitoris
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig
Materiale: ABS plastik, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Tor 2 Penisring med Vibrator”