Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Magic Shiver Lay-On Vibrator Rød

149,00 kr.

Glæd dig til at mærke skønne vibrationer med denne lay-on vibrator fra Magic Shiver. (Levering i en polypose.)

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Magic Shiver Lay-On Vibrator – Skønne vibrationer til hende

Magic Shiver Lay-On Vibrator er en innovativ og luksuriøs vibrator, der er designet til at give en utrolig nydelsesfuld oplevelse. Den er lavet af højkvalitets, blødt og glat silikone materiale, der føles utroligt behagelig mod huden.

Vibratoren er utrolig alsidig og kan bruges på mange forskellige måder. Den er specielt designet til at ligge på kroppen, og dens ergonomiske form gør det nemt at placere den på de mest følsomme områder af kroppen. Det kan være på klitoris, brystvorterne eller andre steder, hvor du ønsker intens stimulation.

Denne vibrator har forskellige vibrationsindstillinger og intensitetsniveauer, så du kan tilpasse stimuleringen til dine præferencer og ønsker. Glæd dig til at mærke de to “arme” forkæle dit ydre hot spot med dejlige vibrationer, der giver dig lyst til at bruge denne vibrator igen og igen.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og elegant design.
  • Forkæler klitoris med spændende vibrationer.
  • Ergonomisk form – for behagelig stimulation.
  • 10 forskellige vibrationsindstillinger.
  • Blød og glat silikone.
  • Begyndervenlig – kan bruges af både begyndere og erfarne.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

 

Information

Mærke: Magic Shiver
Farve: Rød
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 9,8 cm
Diameter: 1,6 – 5,8 cm
Vibrationer: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone, PU og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme