Bestil nu og modtag i morgen

Manix SKYN Extra Creme 10 Stk

169,00 kr.

Transparent. Tyndt kondom (0,065-0,080 mm), med extra silikonebaseret glidecreme.

Kun 7 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

SKYN kondomer til sikker leg

Manix SKYN Extra Creme Kondomer er designet til at levere en enestående kombination af komfort, sikkerhed og følsomhed under intime øjeblikke. Disse kondomer er det perfekte valg for dem, der søger en ekstra dimension af nydelse og beskyttelse.

Den ekstra cremebehandling på indersiden af kondomet tilføjer en silkeblød følelse og øger glidningen, hvilket giver ekstra komfort og en mere behagelig oplevelse. Kondomerne kommer derfor med ekstra silikonebaseret glidecreme for endnu bedre intime stunder.

Manix SKYN Extra Creme Kondomer er også ekstra tynde (0,065-0,080 mm), hvilket øger følsomheden og nærheden mellem dig og din partner. Du kan nyde intime øjeblikke med større intimitet og en mere naturlig fornemmelse, samtidig med at du bevarer den nødvendige beskyttelse mod seksuelt overførte infektioner og uønsket graviditet.

Med deres innovative design og højkvalitetsmaterialer er Manix SKYN Extra Creme Kondomer fremstillet af latexfrit polyisopren, hvilket gør dem velegnede til personer med latexallergi eller -følsomhed. Dette materiale efterligner følelsen af naturlig hud, så du kan nyde en mere intim og autentisk oplevelse.

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til par, der gerne vil dyrke sikker sex.
  • Ekstra cremebehandling på indersiden.
  • Giver en silkeblød følelse.
  • Ekstra tynde – for dejlig stimulation.
  • Fremstillet af latexfrit polisysopren (sensoprene) – anbefales til latexallergiske personer.
  • Gennemsigtige kondomer.

Information

Mærke: Manix
Farve: Gennemsigtig
God til: Mand
Materiale: Polyisopren

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Manix SKYN Extra Creme 10 Stk”