Master Series 3-Prong Anal Speculum

699,00 kr.

Frækt BDSM-redskab fra Master Series til hed rollespils leg i soveværelset. Perfekt til par, der elsker kinky anal leg!

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Kinky sex til dig 

Synes du, at kinky klinik sex er frækt? Så bør du prøve 3-Prong Anal Speculum fra Master Series. Med dette redskab kan du gå på opdagelse i det mørkeste rum og se frem til masser af fræk spænding. Det bliver så frækt!

Med dette BDSM-redskab bliver det nemt at udleve de frækkeste rollespils fantasier! Forestil dig, at din partner er en lydig patient, mens du er doktoren, der skal lave grundig og pirrende anal undersøgelse. I kommer til at elske dette BDSM-redskab, og mon ikke I får lyst til at tage det frem igen og igen?

Den øverste del indføres i anus og har en længde på 9 cm. Når redskabet er lukket, har den en diameter på 2 cm, og den kan sprede sig til maksimalt 5 cm. Du kan derfor godt se frem til at gå på opdagelse og eksperimentere med fræk leg, hvor du enten kan lave en fræk inspektion med hånden eller indføre andre redskaber som f.eks. dildoer.

Produktet er lavet i rustfrit stål, som giver det en autentisk fornemmelse og gør det supernemt at rengøre efter brug. I vælger naturligvis helt selv, hvem af jer, der skal have dette frække speculum op i anus.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og lækkert design.
  • Perfekt til rollespilsleg.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Lavet i rustfrit stål – for nem rengøring.

Information

Mærke: Master Series
Farve: Sølv
God til: Begge
Stimulering: Anal
Indsættelig længde: 9 cm
Diameter: 2 – 5 cm
Materiale: Rustfrit stål

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme