Master Series Gabestok med Dildo

2.699,00 kr.

Superfræk gabestok til hede BDSM-stunder i soveværelset. Perfekt til par, der elsker hede dominanslege.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Glæd dig til frække BDSM-lege! 

Vil du gerne prøve noget nyt og spændende i soveværelset? Så bør du prøve denne gabestok med dildo fra Master Series. Perfekt til par, der elsker hede dominanslege! Med halsbånd, manchetter og dildo får I rig mulighed for at kaste jer ud i fræk og kinky leg. Det bliver så hot.

Du skal blot fastgøre halsbåndet til din subs hals og derefter fastgøre hans/hendes hænder og fødder til manchetterne. Din sub vil snart ligge på alle fire og adlyde dine ordrer.

Alt er justerbart så din sub kan få den bedste oplevelse, når han/hun er spændt fast. I vælger nemlig helt selv, om det skal være dig eller din partner, der skal fastgøres til denne gabestok. Du kan altså forlænge basestangen, tilpasse højden på dildoen og justere på kraven og manchetterne.

Hvis du er interesseret i at eksperimentere mere inden for BDSM-verdenen, har vi et bredt udvalg af frækt BDSM-legetøj, som du er mere end velkommen til at udforske. Du kan se vores udvalg her.

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til hede og kinky BDSm-lege.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Justerbar halskrave, basestang og manchetter.
  • Dildo med realistiske detaljer.
  • Dildo kan bruges til både anal og vaginal stimulation.

Information

Mærke: Master Series
Farve: Metal og sort
God til: Kvinde
Stimulering: Vagina eller anal
Vægt: 2656 gram
Materiale: Rustfrit stål, PU-læder, TPE, aluminium og metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme