Master & Slave Deluxe Editon spil

599,00 kr.

Det ultimative spil til parforholdet – oplev hinanden og boksens indhold sammen!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Et sanseligt og dramatisk spil til parforholdet! 

Overrask dig selv med opgavekort, hvor du kan skifte mellem at være dominerende eller underdanig med Master & Slave Deluxe Edition spil. Alt, hvad du har brug for, er i spilleboksen. Spilleboksen inkluderer en pisk, kneb, padle, bind for øjnene, krave, fjerkilder, håndled og ankelmanchetter, bondage reb og et bælte. Vi ønsker dig uendelig meget sjov med dette spil fuld af erotiske overraskelser. Dette spil er et absolut must for dem, der ønsker at eksperimentere med noget kinky erotik i deres seksuelle forhold. Spillet leveres med 24 spillekort med klare instruktioner, der findes på 10 sprog: engelsk, spansk, fransk, tysk, hollandsk, polsk, russisk, italiensk, svensk og norsk.

Fantastiske Fordele: 

  • Erotisk spil til parforholdet
  • En spændende måde at gøre samleje sjovere

Detaljer

Mærke: LELO
Farve: Hvid
God til: Kvinde
Størrelse: 92 mm
Diameter: 60 mm
Vægt: 0.123 kg
Med vibrator: Ja
Stimulation: Klitoris
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig
Materiale: ABS plastik, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Master & Slave Deluxe Editon spil”