Steel Power Tools Mini Penis Plug 9 mm

149,00 kr.

Mini Penis Plug er et lækkert produkt fra kvalitetsmærket Steel Power Tools.

Kun 3 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Steel Power Tools Mini Penis Plug 9 mm – En oplevelse som aldrig før

Har du lyst til at stimulere urinrøret med en let smerte? Så prøv denne mini penis plug fra kvalitetsmærket Steel Power Tools. Produktet er lavet af 100% rustfrit stål og kan let rengøres med varmt vand og en legetøjsrenser. Kan bruges alene eller sammen med din partner.

Fantastiske Fordele:

  • Rustfrit stål
  • Nem at rengøre!

Information

  • Mærke: Steel Power Tools
  • Farve: Stål
  • Størrelse: Længde 7,5 cm / 9 mm
  • Materiale: Rustfri stål

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme