Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Mister B Drilling Don Dildo Sort 28 cm

499,00 kr.

Stor dildo fra Mister B til erfarne dildo-entusiaster, der elsker fyldig stimulation.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejlig nydelse til ham eller hende 

Foretrækker du, at din dildo kan fylde dig godt ud under penetration? Så bør du prøve Drilling Don fra Mister B. Denne imponerende dildo på 28 cm og 6 cm i diameter vil med garanti give dig en fantastisk stimulation, som du bliver ellevild med.

Dildoen har realistiske detaljer som et markeret penishoved og tydelige årer. Det gør naturligvis også, at den kommer til at føles mere som den “ægte” vare under penetration. Dildoen er desuden lavet i fløjlsblød og ftalatfrit vinyl. Det bliver så hot!

Drilling Don har en sugekop i bunden, der gør det muligt for dig at sætte den fast på enhver glat overflade. Du kan f.eks. sætte den fast på en glat væg, en flise eller et spejl og dermed se frem til dejlig, håndfri nydelse. Brug dildoen alene eller sammen med din partner! Du vælger også helt selv, om du vil bruge den til anal eller vaginal stimulation.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Imponerende og realistisk design.
  • Naturtro detaljer – for en “ægte” stimulation.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Kan bruges til vaginal eller anal stimulation.
  • Sugekop i bunden – perfekt til håndfri nydelse.
  • Lavet i fløjlsblød og ftalatfrit vinyl.

Information

Mærke: Mister B
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 28 cm
Diameter: 6 cm
Materiale: Vinyl

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mister B Drilling Don Dildo Sort 28 cm”