Mister B FIST Extreme 200ml

169,00 kr.

Lækker glidecreme, der er perfekt til dejlige fisting sessioner.

Kun 3 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Tag din leg til nye højder

Hvis du er i humør til at gøre din leg lidt hårdere, så anbefaler vi, at du bruger Mister B’s Fist Exteme glidecreme. Denne glidecreme har nemlig en tyk og jelly-agtig konsistens, der gør dine intime sessioner endnu bedre og mere glidende!

Som glidecremens navn lægger op til, så er den eminent at bruge til frække fisting lege. Du kan derfor godt glæde dig til at bruge hånden eller hive frem i dit legetøj, der har en lidt større størrelse.

Glidecremen har en afslappende effekt, der gør det nemmere for dig at åbne op og indføre legetøj. Du kan derfor godt glæde dig til at lege med f.eks. store dildoer eller butt plugs. Du kan også bruge glidecremen sammen med kondomer.

Denne glidecreme har desuden også en neutral smag, og så er den parfumefri. Når du er færdig med at bruge glidecremen, kan du nemt vaske den af huden med varmt vand og sæbe.

Fantastiske Fordele: 

  • Har en langvarig glideevne.
  • Perfekt til hede fisting sessioner.
  • Kan bruges sammen med legetøj.
  • Nem at vaske af huden.
  • Kan bruges af mænd og kvinder.
  • Perfekt til anal og vaginal penetration.

Ingredienser

Aqua (Water), Glycerin, Propylene Glycol, Laureth – 9, Sodium Acrylate / Acryloyldimethyl Taurate, Dimethiconol, Isohexadecane, Polsysorbate 80, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin