Mister B Hammering Hank Dildo Sort 24 Cm

499,00 kr.

Imponerende dildo på 24 cm og 6,3 cm i diameter fra Mister B! Hammering Hank er perfekt til intime stunder alene eller sammen med din partner.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Imponerende dildo til fræk leg! 

Forkæl dig selv med denne imponerende dildo på 24 cm og 6,3 cm i diameter fra Mister B. Dildoen kommer i en hed, sort farve, og så er den fremstillet i Europa i fløjlsblødt og ftalatfrit vinyl.

Dildoen er designet til at kunne blive fastgjort på enhver glat overfalde. Den har nemlig en sugekop i bunden, så du kan sætte den fast på en glat væg, et spejl eller en flise. Brug dildoen alene, eller giv din partner et frækt dildoshow!

Du vælger helt selv, om du vil bruge denne dildo til vaginal eller anal penetration. Dildoen kan derfor også bruges af både mænd og kvinder! Hammering Hank har desuden også realistiske detaljer som et markeret penishoved samt tydelige årer. Du kommer til at elske denne vilde dildo!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og realistisk design.
  • Imponerende størrelse!
  • Sugekop i bunden – for håndfri nydelse.
  • Fløjlsblød og ftalatfri vinyl.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.

Information

Mærke: Mister B
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 24 cm
Diameter: 6,3 cm
Materiale: Vinyl

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mister B Hammering Hank Dildo Sort 24 Cm”