Mr. Dixon Realistisk Dildo med Sugekop Lys 13,5 cm

159,00 kr.

En sikker vinder til dig, der ønsker en realistisk dildo med sugekop. Prøv Mr. Dixon Realistisk Dildo med Sugekop og se frem til masser af erotisk fornøjelse.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn stimulation med Dildo fra Mr. Dixon-samlingen

Oplev en ekstraordinær realistisk stimulation med Mr. Dixon Realistisk Dildo med Sugekop på 13,5 cm. Denne imponerende dildo er designet til at tilfredsstille dine dybeste lyster og give dig en intens nydelsesoplevelse, som du får lyst til at mærke igen og igen.

Mr. Dixon Realistisk Dildo med Sugekop er skabt med øje for detaljer og realisme. Den har en total længde på 19 cm, en indsættelig længde på 13,5 cm og en diameter på 3,8, så du er sikret en behagelig og fyldig følelse.

Dildoen er desuden også fremstillet i PVC uden latex og ftalater, hvilket betyder, at den ikke kun ser realistisk ud – den føles også sådan. Da dildoen også er latex- og ftalatfri, er den også sikker at bruge.

I bunden er dildoen udstyret med en kraftig sugekop, der gør det muligt for dig at fastgøre den til glatte overflader som f.eks. vægge eller gulve. På den måde kan du eksperimentere med håndfri stimulation, så du kan nyde forskellige stillinger eller forkæle dine andre erogene zoner.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og flot dildo.
  • Naturtro detaljer – for en autentisk stimulation.
  • Markeret penishoved, tydelige vener og flotte testikler.
  • Kan bruges analt eller vaginalt.
  • Perfekt til solo- og parleg.
  • Strap-on kompatibel.
  • Latex- og ftalatfri.
  • Sugekop i bunden – for håndfri stimulation.
  • Lavet i blød og behagelig PVC.

Information

Mærke: Mr. Dixon
Farve: Naturfarvet
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal
Længde: 19 cm
Indsættelig længde: 13,5 cm
Diameter: 3,8 cm
Vægt: 245 gram
Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme