Mr. Dixon Realistisk Dildo med Sugekop Lys 19 cm

199,00 kr.

Forkæl dig selv med denne realistiske dildo med sugekop fra Mr. Dixon.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejlig og pirrende stimulation med Dildo fra Mr. Dixon-samlingen

Mr. Dixon Realistisk Dildo med Sugekop har en total længde på 24 cm, en indsættelig længde på 19 cm og en diameter på 3,8 cm. Dildoen er derfor designet til at imødekomme dine mest krævende ønsker, der vil udfylde dig med ekstase og tilfredsstillelse.

Dildoen er lavet i lækkert PVC-materiale uden ftalater og latex og er derfor både sikker og allergivenlig. Du kan give dig hen til nydelsen uden bekymringer og lade den silkebløde overflade og den realistiske tekstur forkæle dine sanser.

De detaljerede elementer, såsom det markerede hoved og de livagtige årer, tilføjer en ekstra dimension af realisme og pirrende fornemmelse til dine erotiske eventyr. Mr. Dixon Realistisk Dildo med Sugekop har desuden også en sugekop i bunden, der gør det muligt for dig at sætte den fast på enhver glat overflade, så du kan nyde håndfri stimulation.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og flot dildo.
  • Naturtro detaljer – for en autentisk stimulation.
  • Markeret penishoved, tydelige vener og flotte testikler.
  • Kan bruges analt eller vaginalt.
  • Perfekt til solo- og parleg.
  • Strap-on kompatibel.
  • Latex- og ftalatfri.
  • Sugekop i bunden – for håndfri stimulation.
  • Lavet i blød og behagelig PVC.

Information

Mærke: Mr. Dixon
Farve: Naturfarvet
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal
Længde: 24 cm
Indsættelig længde: 19 cm
Diameter: 3,8 cm
Vægt: 315 gram
Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme