Mystim “Electric Eric” E-Stim Vibrator

799,00 kr.

Elegant vibrator med fantastiske stimuleringsteknik. Stilfuldt design og med 8 vibrationsmodi samt 5 strømvarianter i 10 intensiteter.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Mystim Electric E-Stim Vibrator er en elastisk vibrator i elegant design med 8 vibrationsmodi og 5 strømvarianter i 10 intensiteter.

Vibrationer og elektrisk stimulering kan styres separat fra hinanden. Strømimpulser udsendes uafhængigt af vibratoren via styrefladerne på siden.

Derudover har vibratoren en speciel mønster til træning i bækkenbunden, og ved fuld opladning kan batteriet modstå mindst 3 timers gennemgående drift.

Den diskrete opbevaringsboks og det dejlige platinsilikone som vibratoren er lavet af, gør dette produkt til en eftertragtet elegant luksusartikel. Inklusive USB-opladerkabel.

Fantastiske Fordele:

  • 8 vibrationsmodi
  • 5 strømvarianter i 10 intensiteter
  • Effektiv bækkenbundstræning
  • Vibrationer og elektrisk stimulering
  • Lavet af platinsilikone
  • Inkl. opladekabel

Specifikationer

Mærke: Mystim
Farve: Sort
God til: Kvinde
Længde: 27 cm
Diameter: 3,5 – 3,8 cm
Vibtationer: Ja
Materiale: Platinsilikone, ABS
USB oplader: Medfølger

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mystim “Electric Eric” E-Stim Vibrator”