NS Novelties Dildo 13 cm Brun

159,00 kr.

Leder du efter en naturtro dildo? Så behøver du ikke at lede meget længere. Prøv denne superfrække dildo fra NS Novelties og gør dine intime stunder endnu bedre.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør din leg sjovere

Med denne dildo fra NS Novelties får du en hudfarvet og realistisk formet dildo. Denne dildo har tydelige vener og skønne detaljer, der gør, at du får den mest naturtro oplevelse, når du leger med dit sexlegetøj.

Fremstillet i behageligt og lækkert silikone, så du får skøn nydelse og med sugekop i bunden af dildoen, så du kan fastsætte den på næsten alle hårde overflader for en håndfri oplevelse.

Denne dildo kan bruges af og på både mænd og kvinder, og kan derfor nydes både vaginalt og analt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Naturtro dildo med realistiske detaljer.
  • Fremstillet i behageligt og lækkert silikone.
  • Sugekop i bunden – for en håndfri oplevelse.
  • Kan nydes af og på både mænd og kvinder.
  • Kan nydes både vaginalt og analt.

Information

  • Mærke: NS Novelties
  • Farve: Brun
  • Størrelse: 13 cm
  • Total Længde. 18 cm
  • Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NS Novelties Dildo 13 cm Brun”