NS Novelties Dildo 17 cm Karamel

299,00 kr.

Realistisk dildo med flotte detaljer fra NS Novelties. Perfekt til solo- og parfornøjelse.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn stimulation med NS Novelties 

Du kan godt se frem til at lege med denne naturtro dildo fra NS Novelties, som er designet til at give dig skøn stimulation fra start til klimaks. Dildoen er lavet af blød silikone, der føles utrolig behagelig mod huden og bidrager til en mere naturlig og lækker stimulation.

Dildoen er 17 cm lang og med dens bløde og fleksible overflade bliver den supernem at indføre enten vaginalt eller analt. Det betyder naturligvis også, at dildoen kan bruges af både mænd og kvinder, og er derfor det ideelle parlegetøj til hed leg i soveværelset.

I bunden finder du en sugekop, som gør det muligt for dig at sætte dildoen fast på enhver glat overflade, så du kan nyde håndfri stimulation. Perfekt til intime sessioner i badet eller til frække dildo-shows foran spejlet.

Den alsidige dildo kan bruges både alene, men også sammen med en partner. Det betyder intet, om du har lidt eller meget erfaring med sexlegetøj. Dildoen vil helt sikkert give dig masser af tilfredsstillelse, der giver dig lyst til at bruge den igen og igen.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og lækkert design.
  • Kan bruges til vaginal eller anal stimulation.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Realistiske detaljer som tydelige årer og markeret penishoved.
  • Sugekop i bunden – for håndfri stimulation.
  • Nem at rengøre efter brug.
  • Lavet i behagelig silikone.

Information

Mærke: NS Novelties
Farve: Brun
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 17,3 cm
Diameter: 3,7 cm
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme