Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

OMG Mini Magic Wand Vibrator

Original price was: 299,00 kr..Current price is: 229,00 kr..

Fantastisk mini magic wand i praktisk størrelse du kan have med dig over alt!

Massagestav med bevægeligt og fleksibelt hoved. Vælg mellem 7 vibrationstilstande. Ideel til både klitorisstimuli og massage. Ergonomisk og frækt design.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

OMG Magic Mini Wand er både en klitorisstimulator og en massagestav med bevægeligt og fleksibelt hoved. Den tilbyder 4 vibrationstilstande og 3 forskellige styrkeindstillinger – og er ideel til stimuli af alle hot spots, fx klitoris, brystvorter eller lign.

OMG Magic Mini Wand tilbyder en omfattende massage til alle dele af kroppen eller til vaginalt indsætning. Bemærk begge sider af produktet kan bruges.

Produktet med dets ergonomiske og funktionelle design er ideel til alverdens ønsker og behov. Den er velegnet til terapeutisk fuldkropsmassage samt til intens stimulering og pirring af de mest intime steder. Velegnet til alle dele af kroppen, der enten trænger til afspænding eller stimulering. Start for eksempel med en gennemgående og afslappende kropsmassage for derefter at skure op for pirringen og afslut sessionen helt oppe i skyerne.

Produktet er endvidere 100% vandtæt, så tag den trygt med under bruseren eller i badekarret.

For en endnu vildere oplevelse anbefaler vi brug af vandbaseret glidecreme.

For rengøring af produktet kan du bruge lunkent vand, mild sæbe og evt. et rengøringsmiddel til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele:

  • Ideel til massage af nakke, skuldre og andre muskelspændinger
  • Perfekt til klitorisstimulation og andre dele af kroppen
  • 4 vibrationstilstande
  • 3 forskellige styrkeindstillinger
  • 100% vandtæt
  • Nem at rengøre
  • Lydsvag
  • Nem og sjov at bruge

Specifikationer

Mærke: OMG
Farve: Pink
God til: Kvinde
Længde: 15,2 cm
Diameter: 4 cm
Vibrator: Ja
Stimulation: Vagina
Vandtæt: Ja
USB kabel: Medfølger
Materiale: Silikone, ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme