🚚 Bestil nu og modtag i morgen

Orion Mini Vibrator Sort

219,00 kr.

Dejlig minivibrator med integreret vibrotunge – perfekt til frække og intime stunder!

Kun 5 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

En eksklusiv minivibrator til hende!

Står du og mangler den helt rigtige vibrator, der kan forkæle din klitoris? Så bør du prøve denne minivibrator fra Orion. Vibratoren kommer med en integreret vibrotunge og er derfor ideel til dig, der elsker at blive slikket.

Vibratoren har 7 forskellige vibrationsfunktioner, der sikrer varieret vaginal og anal fornøjelse. Du kan styre vibrationerne bekvemt ved et tryk på en knap. Vibratoren har desuden også en blød berøringstekstur, som sikrer en behagelig følelse mod huden.

Du kan også tage denne fornøjelseskammerat med dig under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt. Og når minivibratoren er ved at løbe tør for strøm, kan du bruge det medfølgende USB-ladekabel og genoplade den! På den måde har du altid dejlig nydelse tilgængelig.

Med denne vibrator får du også en medfølgende Just Glide glidecreme på 50 ml. Minivibratoren er den perfekte vibrator at tage med dig rundt omkring grundet dens praktiske størrelse. Du kommer til at elske denne fornøjelseskammerat!

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og stilfuldt design.
  • Stimulerer dine fornøjelsespunkter.
  • 7 forskellige vibrationsfunktioner.
  • Fremstillet i behageligt materiale.
  • Kommer med 50 ml Just Glide glidecreme.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Orion
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Samlet længde: 13,5 cm
Indsættelig længde: 11,5 cm
Diameter: 2,3 – 3 cm
Vægt: 65 gram
Materiale: Silikone, PU og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme