PDX Elite Anal Vibrating Masturbator

159,00 kr.

En skøn masturbator fra PDX Elite til ham, der elsker anal sex.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til ham, der elsker analsex! 

Få mere ud af dine intime stunder med Anal Vibrating Masturbator fra PDX Elite. Perfekt til ham, der elsker anal sex og håndjobs i ét! Brug masturbatoren alene eller som frækt forspil med din partner. Uanset hvordan du vælger at bruge denne masturbator, kan du være stensikker på, at du bliver ellevild med den.

Selve masturbatoren kommer i et praktisk design og er fremstillet i et realistisk materiale, der føles yderst behagelig mod huden. Du kan derfor med god samvittighed godt læne dig tilbage og tænke på din drømmekvinde, mens du forkæler dig selv med denne masturbator. Det vil føles som om, hun er der!

Sleevet kan hurtigt fjernes efter brug, da det er aftageligt. Det betyder, at du nemt kan rengøre dit produkt efter brug. Desuden kommer masturbatoren også med en aftagelig vibrobullet, der gør din stimulering endnu bedre. Tænd for vibrationerne og glæd dig til intens nydelse, mens du masserer penis.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og lækkert design.
  • Perfekt til ham, der elsker anal.
  • For bedre håndjobs!
  • Fremstillet i et realistisk hudlignende materiale.
  • Kommer med aftagelig vibrobullet.

Information

Mærke: PDX Elite
Farve: Lys hud
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 17,5 cm
Indsætningsdybde: 12 cm
Diameter: 7 cm
Vibrationer: Ja
Batteri: 3 x LR44 (medfølger)
Materiale: ABS og TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme