PDX Elite Ass-gasm Extreme Vibrating Kit

489,00 kr.

Et stimulerende kit til dejlig masturbation fra PDX Elite. Perfekt til ham, der tager sin nydelse seriøst!

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Et must-have kit til ham!

Tager du din nydelse seriøst? Så kan vi varmt anbefale Ass-gasm Extreme Vibrating Kit fra PDX Elite. Når du køber dette sæt fra PDX Elite, får du en Air-Tight Pussy Stroker, Ass-gasm cockring plug, 2 vibrobullets og 3 penisringe. Det betyder, at du har alt det, du skal bruge for at opnå klimaks.

Air-Tight Pussy Stroker er en masturbator, der er formet som en vagina. Masturbatoren har en vakuum sugeåbning, der gør din nydelse endnu bedre, og skønne stimuleringsnopper indeni.

Hvis du vil have endnu mere ud af din nydelse, kan du passende lege med den medfølgende anal plug, der er designet til at stimulere dit p-punkt. De to vibrobullets kan indsættes i masturbatoren eller i analpluggen for ekstra nydelse!

Vil du forlænge din nydelse – hvilket vi godt kan forstå med dette kit, så kan du bruge de medfølgende penisringe. Ringene kommer i forskellige elastiske diametre og kan bruges separat eller sammen. De skal sidde stramt om penis, og så vil de forlænge din udholdenhed og dermed nydelse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • 7-delt sæt med alt dét, du skal bruge.
  • Masturbator, der imiterer følelsen af hand-/blowjobs.
  • Anal plug til prostata stimulering.
  • Penisringe, der giver dig erektionsforbedring.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.

Information

Mærke: PDX Elite
Farve: Sort
God til: Mand
Stimulering: Penis og anal
Batteri: 2 x AAA (købes separat)
Materiale: TPR, ABS, Silikone og PU
PDX Elite Air-Tight Pussy Stroker
Længde: 18,6 cm
Indsættelig længde: 15,2 cm
Diameter: Smal og fleksibel
Ass-Gasm Cockring Plug
Længde: 8,1 cm
Diameter: 3,4 cm
Ring: 4 cm (fleksibel)
Forbindelsesstang: 8,3 cm

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme