PDX Elite BJ Power Penispumpe

499,00 kr.

En stimulerende penispumpe til ham, der elsker følelsen af et lækkert blowjob!

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til ham, der elsker blowjobs

Vil du have en penispumpe, der stimulerer din penis og giver dig en effektiv potenstræning? Så kan vi varmt anbefale BJ Power Penispumpe fra PDX Elite. Du kan være helt sikker på, at denne penispumpe vil gøre sit bedste for at give dig imponerende resultater, som du bliver helt vild med!

Den fuldautomatiske penispumpe har en gennemsigtig cylinder, der gør det muligt for dig at følge med i din stimuli, mens du bliver forkælet af én af de 2 sugemodi. Pumpen giver dig mere erektionsstyrke, og så fungerer den også som god træning til længere udholdenhed. Brug den alene eller som frækt forspil med din partner inden samleje.

Ud over sin fantastiske sugeevne, vil denne penispumpe også imponere med sin sensuel sugende mund. På den måde er du ikke i tvivl om, at du bliver stimuleret som var det et lækkert blowjob! Pumpen kommer med en intuitiv betjening, som du kan styre med et tryk på en knap.

Silikonemanchetten kan fjernes, når du skal rengøre produktet efter brug, og så har pumpen også en sikkerhedsventil. Du får desuden også 3 penisringe, når du køber denne fornøjelseskammerat.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

 • Frækt og indbydende design.
 • Stimulerer og forkæler penis.
 • Giver mere erektionsstyrke!
 • Perfekt til effektiv potenstræning.
 • Imiterer følelsen af et lækkert blowjob.
 • 2 forskellige sugemodi.
 • Inkl. 3 penisringe.

Specifikationer

Husk at vinge Overskriv gemt faneblad

 • Mærke:
 • Farve:
 • Størrelse:
 • Materiale:

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme