PDX Elite Fuck-O-Matic Masturbator

1.199,00 kr.

Leder du efter en masturbator, der kan give dig eksplosive orgasmer? Så er Fuck-O-Matic Masturbator fra PDX Elite det helt rigtige valg til dig!

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Onani har aldrig været bedre 

Med Fuck-O-Matic Masturbator kan du være helt sikker på, at dine intime onani-sessioner aldrig bliver kedelige. Denne masturbator suger, vibrerer og forkæler dig, som du aldrig har oplevet før. Og glæd dig også til, at dine kugler får speciel opmærksomhed.

Når du tilføjer den bløde tungekilder til kuglerne, som har masser af stimulerende struktur og hele 10 forskellige vibrationsfunktioner, er du garanteret en stimulerende oplevelse, der giver dig lyst til at prøve igen og igen.

Nyd 5 kraftfulde sugefunktioner med pulserende bevægelser fra den effektive motor. Den har en naturtro fornemmelse og med sit Fanta Flesh-materiale kan du være helt sikker på, at ind og ud bevægelser aldrig har følt så godt!

Denne masturbator er genopladelig og kommer naturligvis med medfølgende USB-ladekabel. Den har en ladetid på 90 minutter, og kan give dig hele 40 minutters skøn nydelse! Hvad venter du på?

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • 10 forskellige vibrationsfunktioner, der stimulerer dine kugler.
  • 5 kraftfulde sugefunktioner.
  • Med Fanta Flesh-materiale – for en naturtro oplevelse.
  • Kan nydes håndfrit.
  • Genopladelig.

Information

  • Mærke: PDX Elite
  • Farve: Lys
  • Total Længde: 26,8 cm
  • Diameter: 1,5 – 5,1 cm
  • Materiale: ABS, TPE, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PDX Elite Fuck-O-Matic Masturbator”