PDX Elite Milk Me Silly sexdukke

3.549,00 kr.

Utrolig realistisk og flot bagdel med adgang til penetration, der gemmer på indvendige og voldsomme vibrationer!

Vi håber, du er klar, fordi med denne Milk Me Silly sexdukke, vil du opleve den mest intense og realistiske sexoplevelse nogensinde!

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Denne kæmpe masturbator er klar til at malke dig tør med to mega kraftige gyratingmotorer, der vibrerer og masserer på samme tid. Du kan vælge mellem 5 forskellige rotationsfunktioner og 5 forskellige vibrationsfunktioner for en uendelig kombination af malkesjov. Der er intet så frækt som en bred flot bagdel! Fanta FleshTM, Milk Me Silly tager det helt sikkert til det næste niveau!

Vigtigste produktfunktioner

• Dual Gyrating-motorer

Hver balle har en mega kraftig gyrating motor, så din penis masseres fra begge sider på samme tid! Drevet af en 24V adapter giver hver motor enestående

masserende krafter!

• Den ultimative malkeoplevelse

Med en gyratingmotor på begge sider af din penis og en vibrerende kugle under, har vi alle vinkler dækket for at sikre, at din malkeoplevelse er i top!

• Kraftig vibrerende kugle

Strategisk placeret for at maksimere stimuleringen til din penis, tilføjer denne superkraftige vibrerende kugle endnu et element af

glæde for din malkeoplevelse.

• Vibrations- og rotationsfunktioner

Gør dig klar til en endeløs kombination af malkesjov! Gyrateringsmotorer tilbyder 5 omdrejningstilstande og 5 omdrejningshastigheder. Den kraftfulde kugle tilbyder også 5 vibrationstilstande og 5 vibrationshastigheder.

• 3 rejsestik inkluderet

Milk Me Silly leveres med 3 internationale rejsepropper til brug med sin 24V adapter, så du aldrig behøver at gå glip af et beat!

Nyd kraftige vibrationer og intens malkning, uanset hvor du går!

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PDX Elite Milk Me Silly sexdukke”