PDX Elite Moto Bator 2

1.199,00 kr.

En skøn masturbator fra PDX Eilte. Designet til at give dig den ultimative nydelse med masser af fantastiske funktioner!

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En masturbator med masser af funktioner! 

Leder du efter en masturbator, der kan gøre dine onani sessioner endnu bedre? Så kan vi varmt anbefale Moto Bator 2 fra PDX Elite. Denne masturbator kommer nemlig med en lang række af fabelagtige funktioner, der gør din nydelse endnu bedre!

Den sorte masturbator kommer med 2 stødhastigheder, 5 vibrationstilstande og 3 sugetilstande, som du kan styre separat. Det betyder, at du får rig mulighed for at skræddersy din nydelse til dine behov og dit humør.

Indeni finder du en rillet og nuppet fornøjelseskanal, der giver en ekstra dimension til din stimulering. For hvert stød vil du opleve intens nydelse, der giver dig lyst til at bruge masturbatoren igen og igen. Desuden varmes den hurtigt op til din kropstemperatur, hvilket giver en realistisk og behagelig følelse. Når din masturbator er ved at løbe tør for strøm, skal du blot bruge det medfølgende USB-ladekabel, og så er du sikret sjov i timevis.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og klassisk design.
  • Stimulerer penis på en pirrende måde.
  • 2 stødhastigheder, 5 vibrationstilstande og 3 sugetilstande.
  • Kan bruges håndfrit.
  • Rillet og nuppet fornøjelseskanal.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Specifikationer

Husk at vinge Overskriv gemt faneblad

  • Mærke:
  • Farve:
  • Størrelse:
  • Materiale:

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme