PDX Elite Moto Bator X Masturbator

699,00 kr.

Moto Bator X hæver onani med kraftfuld stempel-action-stød for den ultimative oplevelse.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Moto Bator X hæver onani med kraftfuld stempel-action-stød for den ultimative oplevelse. Det er en perfekt følelses til øgede solo-sex-sessioner, der kan tilpasses til dit personlige humør! Gør dig klar til eksplosiv håndfri stød omkring din penis med rækker og rækker af bløde fornøjelsesnubber. Din ultimative onani-oplevelse er klar, når du er!

  • Den ultrastærke motor giver 5 dybe og behagelige stødende tilstande.
  •  Aftagelig blød og elastisk ærme
  • Den super-elastiske og bløde ærme er foret med rækker og rækker af stimulerende fornøjelsesknuder.

Hurtig startvejledning: For at tænde skal du trykke på og holde tænd / sluk-knappen nede i 3 sekunder, tryk begynder. Ved at trykke på (T) skifter der mellem de 5 stødtilstande. Tryk og hold tænd / sluk-knappen nede i 3 sekunder for at slukke.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Video