Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

PDX Elite Moto Bator

799,00 kr.

Fantastisk og automatisk masturbator til ham, der elsker følelsen af blowjobs!

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Ren fornøjelse til ham!

Læn dig tilbage og lad Moto Bator tage dig til nye højder. Denne masturbator imiterer følelsen af et ægte blowjob – og den gør det endda automatisk. Det har aldrig været nemmere!

Takket være masturbatorens vakuum vil denne masturbator give dig en intens oplevelse, som du kan intensivere med et tryk på en knap. De stødende funktioner har to hastigheder, som kommer til at give dig intens nydelse igen og igen.

Du kan styre funktionerne separat eller sammen og dermed skræddersy din nydelse. Du skal blot glide penis gennem de bløde og smidige læber og nyde fantastisk stimulation af penis.

Masturbatoren har tre knapper og funktionerne ser således ud:

T: Stødende funktion. Tryk én gang – tænd funktionen, skift intensitet.

S: Sugefunktion. Tryk én gang og tænd funktionen.

R: Vakuum-/sugefunktion slukkes.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og praktisk design.
  • Imiterer følelsen af blowjobs.
  • Automatisk – for håndfrie fornøjelser.
  • Lækker sugefunktion.

Information

Mærke: PDX Elite
Farve: Sort og transparent
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 22,7 cm
Diameter: 4,3 cm
Batteri: 4 x AA (medfølger ikke)
Materiale: TPR og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme