Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

PDX Elite Moto Blower Masturbator

869,00 kr.

PDX Elite Moto Blower Masturbator fra Pipedream er dit nye fantasiske redskab til skøn solo leg.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Moto Blower kombinerer utrolig sugning og vibration med en superglat automatisk strygebevægelse! Den interne stødmekanisme er helt skjult indeni og har en metal “gribende” ring rundt om ærmet, der strækker og klemmer din skaft.

Ringen er foret med en række fornøjelsesperler, der ruller op og ned på din stang, mens den superbløde TPR-ærme vikles rundt om hver tomme.

Den genopladelige motor tilbyder professionel ydeevne med 2 niveauer af intense slaghastigheder, 3 kraftige sugetilstande og 5 spændende vibrationsmønstre, der vil køre dig vild! Skub ind i den stramme TPR-ærme, og omslut din skaft med rækker og rækker af bløde fornøjelsesnubber, og personaliser derefter din fornøjelse med et tryk på en knap. Din ultimative blowjob-oplevelse er klar, når du er!

  • Den ultrastærke motor (aktiveret med T-knappen) driver rækken af ​​perler (med 2 hastigheder), der masserer din penis med hvert indre tryk.
  •  Kraftige vibrationer
  • 5 mønstre med intenst tilfredsstillende vibrationer (aktiveret med V-knappen) øger din oplevelse.
  • Aftagelig blød og elastisk ærme
  • Intens sugning.

Information

  • Mærke: Pipedream
  • Farve: Sort

 

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Video

1 anmeldelse af PDX Elite Moto Blower Masturbator

  1. Piet

    Når man som jeg ønsker en mere intens onani-leg, så tager jeg en Masturbator frem som giver mig det jeg ønsker. Denne Masturbator gør det altid godt for mig.

Tilføj en anmeldelse af varen