PDX Elite Moto Stroker-masturbator

849,00 kr.

PDX Elite Moto Stroker-masturbator giver dig ultamitiv onanioplevelser og masser af timer af leg.

Ikke på lager

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Moto Stroker rykker ikke bare bare rundt som almindelige onanerer Den kombinerer utrolig vibration med en superglat automatisk bevægelse. De

n indvendige stødmekanisme er helt skjult inde og har 2 metal “gribende” ringe rundt om ærmet, der stryger og klemmer din skaft. Hver ring er foret med en række fornøjelsesperler, der ruller op og ned på din stang, mens den superbløde TPR-ærme vikles rundt om hver tomme.

Den genopladelige motor tilbyder professionel ydeevne med 2 niveauer af intense hastigheder og 5 spændende vibrationsrytmer, der vil køre dig vild! Skub ind i den stramme TPR-ærme, og omslut din skaft med rækker og rækker af bløde fornøjelsesperler, og personaliser derefter din fornøjelse med et tryk på en knap.

Din ultimative onanioplevelse er klar, når du er!

  • Den ultrastærke motor (aktiveret med T-knappen) driver 2 rækker perler (med 2 hastigheder), der masserer hver tomme af din penis med hvert indre tryk.
  • Kraftige vibrationer
  • 5 mønstre med intenst tilfredsstillende vibrationer (aktiveret med V-knappen) øger din oplevelse.
  • Aftagelig blød og elastisk ærme for nemmere rengøring.
  • Regelmæssig onani styrker bækkenbundsmusklerne

HURTIG START GUIDE:

Stimulerende vibration: Tryk på (V) -knappen, og hold den nede i 3 sekunder for at starte den stimulerende vibration. Ved at trykke på (V) skifter du gennem alle de 5 vibrationsfunktioner. Tryk på (V) -knappen, og hold

den nede i 3 sekunder for at slukke.

Tryk på (T) -knappen, og hold den nede i 3 sekunder for at starte håndfri tryk. Et tryk på (T) skifter mellem høj og lav trykhastighed. Tryk og hold igen i 3 sekunder for at slukke.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Video