Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

PDX Elite Oral Vibrating Masturbator

179,00 kr.

Eksplosivt onaniprodukt til mænd med oralåbning. Realistisk følelse. Inklusive vibrationer!

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Et blowjob i verdensklasse!

Denne super lækre mastubator – PDX Elite Oral Vibrating Masturbator – vil med sin insisterende sugeevne lade dig opleve øjeblikke af ren ekstase, du aldrig har prøvet før. Desuden kan dette design desuden forkæle dig med lækre vibrationer for ekstra stimuli.

Før blot din penis ind i det bløde hylster med af et særligt realistisk materiale – og nyd den ophidsende følelse.

Denne masturbator er hudfarvet og kommer i en sort dåse med vakuumåbning for optimal sugeeffekten. Vibrobullet er aftagelig og masserer også andre områder, måske endda under et spændende forspil.

Samlet længde: 17,5 cm. Indsætningsdybde: 12 cm, ydre diameter: 7 cm. Materiale: ABS, TPR.

Fantastiske Fordele:

  • Onani produkt til mænd
  • Realistiske følelse af et blowjob
  • Naturtro materiale og oplevelse
  • Inklusiv vibrationer
  • Let at rengøre
  • Batterier inkluderet (3 x LR44)

Detaljer

Farve: Sort og hudfarvet
Materiale: ABS, TPR
Længde: 17,5 cm
Vægt: 320 g

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme