PDX Elite Pussy Masturbator med Vibrator

179,00 kr.

Lækker mastubator i vagina design med vakumsug – for en endnu mere glat og virkelighedstro onanioplevelse! Inklusiv vibrationer for endnu mere stimuli!

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Vibrerende Pussy Masturbator – bedre bliver det ikke!

Denne super lækre pocket-pussy mastubator – PDX Elite Pussy Masturbator med Vibrator vil med sin insisterende sugeevne lade dig opleve øjeblikke af ren ekstase, du aldrig har prøvet før. Desuden kan dette design desuden forkæle dig med lækre vibrationer for ekstra stimuli.

Før blot din penis ind i det bløde hylster og nyd den ophidsende følelse.

Denne masturbator er hudfarvet og kommer i en sort dåse med vakuumåbning for optimal sugeeffekten. Produktet er med sin aftagelige del let at rengøre. Vask den med lidt sæbe og lunkent vand og/eller desinficer den med en Toycleaner. Se vores udvalg.

Samlet længde 17,5 cm, indsætningsdybde 12 cm, ydre Ø 7 cm. Materiale: TPR, ABS.

Fantastiske fordele:

  • Onani produkt til mænd
  • Naturtro materiale og oplevelse
  • Juster selv stramheden omkring penis
  • Let at gøre rent
  • Batterier inkluderet (3 x LR44)

Detaljer

Farve: Hudfarve

Materiale: TPR, ABS.

Længde 17,5 cm

Vægt: 325 g

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af PDX Elite Pussy Masturbator med Vibrator

  1. Tom

    En Masturbator i verdensklasse. Den får min anbefaling. Er vild med vibrationen.

Tilføj en anmeldelse af varen