Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

PDX Elite Vibrating Roto-Teazer

649,00 kr.

En superdejlig masturbator med skønne funktioner til frække solo- eller parstunder!

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Lækker nydelse til din solofornøjelse!

Vil du gerne have en masturbator af høj kvalitet, der kan slå benene væk under dig? Så kan vi varmt anbefale Vibrating Roto-Teazer fra PDX Elite. Denne fornøjelseskammerat stimulerer dig som aldrig før og giver dig uforglemmelige orgasmer, du ikke kan undvære.

Masturbatoren har både vibrations- og rotationsfunktionr, der gør din masturbation endnu bedre. Glæd dig til at mærke 3 forskellige rotationshastigheder og 7 vibrationsmodi, der alt sammen giver mulighed for utallige stimulusvariationer.

Indvendigt er lystkanalen udstyret med stimulerende pirrenopper, der føles fantastisk mod penis. Du kan bruge den selv, eller du kan invitere kæresten ind i soveværelset og lade hende sørge for din næste klimaks. Du vælger helt selv, hvordan du vil nyde denne skønne masturbator!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Stilfuldt og lækkert design.
  • Dejlig stimulering til penis.
  • 3 rotationshastigheder og 7 vibrationsmodi.
  • Spændende struktur indeni med pirrenopper.
  • Kan nydes alene eller sammen med en partner.

Information

Mærke: PDX Elite
Farve: Sort
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 24,5 cm
Dybde: 3,8 cm
Diameter: 1 cm (meget fleksibel)
Batteri: 3 x AAA (købes separat)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme