Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

PDX Elite Vibrating Silicone Penis Vibrator

Original price was: 299,00 kr..Current price is: 249,00 kr..

Lækker og fleksibel masturbator-manchet til ham, der elsker handjobs.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør dine intime øjeblikke mere fornøjelige 

Er du træt af, at dine intime stunder er blevet lidt for ensformige? Så bør du prøve Vibrating Silicone Penis Vibrator fra PDX Elite. Med denne masturbator får du nemlig et eminent redskab til at gøre dine øjeblikke mere mindeværdige.

Masturbator-manchetten er fleksibel og kommer med lækker vibration og udpræget pirrestruktur. Den er derfor det perfekte legetøj til ham – uanset om du er alene eller sammen med en partner. Du kan nemlig også bruge denne masturbator sammen med din partner som frækt forspil.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at denne masturbator bruger batterier (1xAAA), der skal købes separat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og moderne design.
  • Tilfredsstiller med lækre vibrationer.
  • Udpræget pirrestruktur.
  • Perfekt til ham, der elsker handjobs.

Information

Mærke: PDX Elite
Farve: Sort
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 8 cm
Diameter: Elastisk
Vibrationer: Ja
Batteri: 1 x AAA (købes separat)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme