Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

PDX Male Interaktiv Fuck Him Silly Masturbator

1.499,00 kr.

Utrolig realistisk onani-maskine, der både efterligner mandens anatomi samt snakker frækt til dig!

Kun 2 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den første interaktive mandlige onani maskine til en uforglemmelig sensorisk oplevelse. Indeholder bevægelsesaktivering, en tæt anal indgang, indbygget genopladelig Hi-Fi-højttaler, kraftfuld mikrokugle og poserbar opretstående penis. Når du først har rørt ved hans livagtige hud, hårde penis og hørt hans sexede stemme, kan du ikke holde dig tilbage.

  • Hi-Fi-højttaler
  • Synkroniseret vibrerende kugle
  • USB genopladelig
  • Bevægelsesaktiveret dirty talk-teknologi
  • Borddesign

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme