PDX Plus Perfect Ass Masturbator Lys Brun

1.099,00 kr.

Fræk masturbator-sexdukke torso fra PDX Plus til mænd. Perfekt til ham, der elsker doggy!

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den perfekte masturbator-sexdukke til doggy-elskeren

Perfect Ass Masturbator fra PDX Plus er et realistisk og stimulerende onaniprodukt specielt designet til mænd. Med dens detaljerede anatomiske udformning, giver den en følelse af at have en ægte partners bagdel i hænderne.

Denne masturbator er lavet af et blødt og fleksibelt materiale, der giver en behagelig og realistisk følelse ved brug. Indvendigt er den tekstureret og ribbet, hvilket giver en intens stimulering under brug. Den har også stramme åbninger, der giver en realistisk følelse af penetration. Du vælger helt selv, om du vil nyde denne dukke analt eller vaginalt.

Perfect Ass Masturbator er nem at rengøre og vedligeholde, hvilket gør den til en praktisk og langvarig onanioplevelse. Produktet kan nemt og diskret opbevares og transporteres i en skuffe eller i en taske.

Med sin vægt på over 2 kg vil den ligge fast og skridsikkert på enhver glat overflade. Du kan derfor se frem til masser af dejlig og intens håndfri nydelse. Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den ultimative oplevelse.

Fantastiske Fordele: 

  • Torso med dejlige, runde balder – giver et lækkert udseende.
  • Kommer med vagina og anus åbning.
  • Stimulerende indre riller.
  • Realistisk udseende og følelse.
  • Lavet i et hudlignende og silkeblødt materiale.

Information

Mærke: PDX Plus
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 19,1 cm
Bredde: 28,6 cm
Dybde: 12,7 cm
Diameter: Smal og fleksibel
Vægt: 2,222 kg
Materiale: TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme