PDX Plus Perfect Ass Masturbator Lys

1.039,00 kr.

Skøn og fræk masturbator-sexdukke i realistisk udseende fra PDX Plus. Perfekt til ham, der elsker doggy-style!

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den perfekte masturbator til doggy! 

Perfect Ass Maturbator fra PDX Plus er det perfekte sexlegetøj til mænd, der ønsker en realistisk og intens onanioplevelse. Masturbatoren er designet til at ligne og føles som en ægte kvindekrop med en blød og stram vagina og anus.

Masturbatoren er fremstillet af blødt og fleksibelt TPR-materiale, som giver en behagelig og realistisk følelse under brug. Den har også en indre struktur med teksturer og riller, der giver ekstra stimulering og følelse af penetration.

PDX Plus Perfect Ass Masturbator har en vægt på over 2 kg, hvilket betyder, at torsoen ligger fast og skridsikker på enhver glat overflade. Du kan derfor godt se frem til masser af dejlig håndfri stimulation, som du får lyst til at mærke igen og igen.

Masturbatoren er nem at rengøre og vedligeholde, og kan genbruges igen og igen. Det anbefales at bruge vandbaseret glidecreme for at forbedre oplevelsen.

Fantastiske Fordele: 

  • Torso med dejlige, runde balder – giver et lækkert udseende.
  • Kommer med vagina og anus åbning.
  • Stimulerende indre riller.
  • Realistisk udseende og følelse.
  • Lavet i et hudlignende og silkeblødt materiale.

Information

Mærke: PDX Plus
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 19,1 cm
Bredde: 28,6 cm
Dybde: 12,7 cm
Diameter: Smal og fleksibel
Vægt: 2,222 kg
Materiale: TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme