Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

PDX Plus Perfect DD Sexdukke

799,00 kr.

Fantastisk sexdukke med fyldige og store bryster!

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den perfekte “kvinde” til dig! 

Mangler du den helt rigtige sexdukke til at tilfredsstille dine behov? Så kan vi varmt anbefale Perfect DD fra PDX Plus. Denne sexdukke er formet efter torsoen på din drømmekvinde og kommer derfor med fyldige og store bryster (DD), der kan gøre enhver mand vild i varmen.

Glæd dig til at lege med hendes bryster, mens du penetrerer enten vagina eller anus. Du vælger nemlig helt selv, hvilket hul hun skal have den i. Indvendigt finder du spændende nopper og riller, der alt sammen bidrager til en stimulerende og lækker orgasmemassage.

Dukken er desuden fremstillet i det populære Fanta Flesh-materiale, der ligner og føles som ægte hud. Hvert stød kommer til at føles som den ægte vare! Dukken vejer over 2 kg og kan derfor også ligge fast og skridsikkert på enhver glat overflade. På den måde kan du også nyde dukken håndfrit!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og indbydende udseende.
  • Store og fyldige bryster.
  • Kommer både med anus- og vaginaåbning.
  • Spændende nopper og riller for stimulerende fornøjelser.
  • Kan nydes håndfrit!
  • Fremstillet i det hudlignende Fanta Flesh-materiale.

Information

Mærke: PDX Plus
Farve: Lys og tan
God til: Mand
Stimulering: Penis
Samlet længde: 31,2 cm
Bredde: 17,8 cm
Vagina- og anusåbning: 12,7 cm
Vægt: 2,5 kg
Materiale: TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme