Bestil nu og modtag i morgen

Penis Plug med Glansring 30 mm

159,00 kr.

Penis plug med glansring af kvalitetsmærket Steel Power Tools. Hjælper dig med ikke at komme af med sperm.

Kun 1 tilbage på lager

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Penis Plug med Glansring 30 mm – Den ultimative penis plug!

Denne penis plug er til ham, som gerne vil tilføje et frækt SM-produkt til kollektionen.

Produktet hjælper med at stoppe manden i udløsning. Sæt ringen om glansen og vip pluggen ned i urinrørsåbningen. Du vil opleve, at du ikke kan komme af med din sperm, hvilket giver en pirrende, stimulerende og smertefuld følelse.

Produktet kan bruges alene eller sammen med en partner. Det er nemt at rengøre ved hjælp af varmt vand og en legetøjsrenser.

´Fantastiske Fordele: 

  • Rustfrit stål
  • Stopper dig i at komme af med sperm.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Information

  • Mærke:
  • Farve:
  • Størrelse: 30 mm
  • Materiale: Rustfri stål