Calexotics Perle Penisring

59,00 kr.

Brug glow in the dark penisringen til hed forførelse efter mørkets frembrud. Den perfekte penisring til masser af sjov og narrestreger.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Perle Penisring for din ultimative stimuleringsglæde og er det perfekte erotiske legetøj for første gang og erfarne brugere.

Den elastiske og fleksible Penisring er designet til at du kan “holde” bedre og opnå langvarig stenhård erektion. Den diskrete Penisring leverer også pirrende orgasmiske prikken for et uforglemmeligt møde hver gang. Løft din intimitet og nyd udvidet tilfredshed, når lyset er slukket.

Penis ringen er lavet af blød og elastisk, overlegen silikone og har et glat struktureret perle design for maksimal stimulering og en glow in the dark finish.

Penisringen glider let på den oprejste penis for intensiveret ophidselse og langvarig leg.

For øget glæde og øget følsomhed anbefaler vi at bruge en glidecreme af god kvalitet til dette legetøj.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Calexotics Perle Penisring”