Pillow Talk Cheeky Magic Wand

499,00 kr.

Smagsfuld tyrkis Magic Wand fra Pillow Talk, ideel til forkælelse af både muskelspændinger og de mere intime steder.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Denne turkise massagestav har alt, hvad hjertet begærer: Flot farve, formskønne rundinger, en føjelig overflade, en smule glimmer og naturligt ophidsende vibrationer.

Pillow Talk Cheeky Wand Turkis er som skabt til behagelige stimulation af alle erogene zoner. Takket være det runde hoved på den bevægelig hals, når massagestaven de fleste steder.

Staven har en fløjlsblød overflade og glider derfor let henover din krop for maksimal forkælelse. Når den har nået sit bestemmelsessted, skal du blot trykke på knappen på skaftet med tekstur. Bemærk knappen består af en ægte Swarovski®-sten, som skinner i lyset.

Med dybdegående og rystende vibrationer vil denne stav med sin kraftfulde motor tilbyde den ultimative forkælelse. Tryk på knappen og hold den nede for at tilpasse vibrationen til din stemning. Bemærk styringen sker trinløst.

Vibratoren har også en quick-off-funktion til hurtig slukning. Desuden kan den udstyres med en rejsespærre for at undgå, at den tændes utilsigtet.

Produktet er yderst let at genoplade med det medfølgende USB-kabel.

Fantastiske Fordele: 

Medfølger: USB ladekabel

Quick-off-funktion til hurtig slukning

Smuk Swarovski®-sten

Silkeblød silikone

Detaljer

Farve: Turkis

Materiale: Silikone

Længde: 20 cm

Diameter: 3,9 cm

Vægt: 431 gram

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme