Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

You2Toys Pink Love Klassisk Dildovibrator 22 cm

199,00 kr.

Stor, pink og vibrerende dildo! Perfekt til forspil eller fræk solo-leg. Super naturtro i forhold til form og overflade.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

You2Toys Pink Love Klassisk Dildovibrator 22 cm – Den perfekte, lyserøde dildo 

Hvis du står og mangler en pink dildo til dine intime stunder, så kan vi klart anbefale denne fantastiske dildovibrator fra You2Toys. Denne vibrator er meget bøjelig og med på enhver lystvariation. Den får dig i ekstase med sin realistiske åring og den store glans.

Brug denne dildo alene eller sammen med en partner, hvis du gerne vil gøre mere ud af din nydelse. Dildoen kan bruges både vaginalt og analt, og kan derfor også nydes af både mænd og kvinder.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at batterier skal købes separat. 2 x AA.

Fantastiske Fordele: 

  • Det perfekte legetøj til skøn stimulering.
  • Trinløs og regulerbar vibration.
  • Realistisk og feminint udseende.
  • Kan bruges vaginalt og analt.
  • Kan benyttes af både mænd og kvinder.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Pink
God til: Kvinde
Størrelse: 22 cm
Penetrations længde: 19,5 cm
Diameter:  4,5 cm
Med vibrator: Ja
Batteri: Batterier. 2xAA
Materiale: TPE, ABS