Classix Couples Vibrating Starter Kit Pink

179,00 kr.

Fantastisk startersæt til par. Udforsk hinanden med de tre produkter, der alle har skønne vibrationer.

Kun 9 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Nydelsessæt til par!

Vil du og din partner gerne prøve noget nyt? Gør jeres aften til en nat med fræk sjov med dette par vibrerende startsæt.

Dette nydelsessæt er det perfekte startsæt. Det har alt det, I står og mangler og har brug for. I kommer til at have masser af timers sjov leg.

Den kraftfulde minikugle giver en trolig pulsering direkte til dine mest følsomme steder, mens den smart buede g-spot stimulator rammer det helt rigtige sted for den mest eksplosive stimulering, du nogensinde har forestillet dig.

Forlæng det sjove og få fornøjelsen til at vare med den vibrerende kaninring. Få ham til at holde længe samtidig med at hun får masser af nydelse – både fra ham og penisringen.

Fantastiske Fordele: 

  • Ideelt til par.
  • Vidunderligt startsæt.
  • Tre lækre produkter med vibration.
  • Nem at rengøre.
  • Fremstillet i kropsikkert materiale.

Information

  • Mærke: Pipedream
  • Farve: Pink
  • Batterier: 1 stk AA (Medfølger ikke)
  • Materiale: TPE-ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Classix Couples Vibrating Starter Kit Pink”