Pipedream Dirty Talk Interactive Mini Fuck Me Silly Masturbator

759,00 kr.

Superfræk masturbator til hede og intime stunder. Med spændende funktioner og garanti for skøn nydelse!

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Få opfyldt alle dine ønsker 

Med denne mini masturbator er du sikret en skøn onanioplevelse. Masturbatoren er formet som en indbydende numse og har to stramme lystkanaler i form af en vagina- og anusåbning. Begge åbninger er lavet i et hudlignende materiale med stimulerende riller.

Som en ekstra bonus har denne masturbator indbygget bevægelsessensorer, der taler til dig på engelsk. Ved hvert stød vil du høre superfrække stønnelyde og nyde masturbatorens skønne vibrationer, som har tiltagende intensitet ved øgende penetrationshastighed.

De udtagelige højtalere kan ikke reguleres i lydstyrken, men du kan benytte høretelefoner for en mere privat onanisession. Husk at fjerne højtalerne, når du skal rengøre dit produkt efter brug.

Størrelse: 15,2 cm bred, 10,2 cm høj, 17,1 cm dyb. Vægt: 1,4 kg.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

 • Superfrækt udseende.
 • Vælg mellem vagina- og anusåbning.
 • Indbygget stønnelyde og vibrationer.
 • USB-ladekabel medfølger.
 • Høretelefoner kan bruges for en mere privat session.
 • Vægt på 1,4 kg – så du nemt kan styre masturbatoren.
 • Fremstillet i TPR.

Information

 • Mærke: Pipedream Extreme
 • Farve: Lys Hud
 • Materiale: TPR
 • Størrelse: 15,2 cm bred, 10,2 cm høj, 17,1 cm dyb. Vægt: 1,4 kg.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme